ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
14ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛ. ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/12 |
|
16.00 |
Έναρξη 14ου Φεστιβάλ Ελ. Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας |
16.00 - 21.00 |
Μελωμένα Κεράσματα για τους επισκέπτες σε συνεργασία με τον Υποστηρικτή Γαστρονομίας του Φεστιβάλ ΙΕΚ AΛΦΑ |
19.00 | Επίσημα Εγκαίνια 14ου Φεστιβάλ Ελ. Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας |
19.30 |
Απονομή Πλακέτας στην Περιφέρεια Κρήτης ως τιμώμενη στο 14ο Φεστιβάλ Ελ. Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας |
ΣΑΒΒΑΤΟ 2/12 |
|
10.00 |
Έναρξη 14ου Συνεδρίου Ελ. Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας με θέμα «Χαρακτηρισμός και Αυθεντικότητα των Προϊόντων της Μέλισσας» |
10.00 - 21.00 |
Μελωμένα Κεράσματα για τους επισκέπτες σε συνεργασία με τον Υποστηρικτή Γαστρονομίας του Φεστιβάλ ΙΕΚ AΛΦΑ |
12.00 | Α' Συνεδρία «Χαρακτηριστικά των Προϊόντων της Μέλισσας» |
18.30 |
Β' Συνεδρία «Αυθεντικότητα του Ελληνικού Μελιού» |
16.00 | Γ' Συνεδρία «Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο B-THENET (Μελισσοκομικό Δίκτυο)» |
19.30 |
Απονομή Βραβείων 3ου Διαγωνισμού Ελληνικών Μελιών Ανώτερης Ποιότητας - High Quality Honey Contest |
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/12 |
|
10.00 |
Στρογγυλή Τράπεζα: «Η Αγορά του Ελληνικού Μελιού και οι Απαιτήσεις της. Ποιες οι Προοπτικές;» |
10.00 - 21.00 |
Μελωμένα Κεράσματα για τους επισκέπτες σε συνεργασία με τον Υποστηρικτή Γαστρονομίας του Φεστιβάλ ΙΕΚ AΛΦΑ |
12.00 | Μαθαίνοντας για τις Μέλισσες, μέσα από τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Μέλισσες και άλλοι Επικονιαστές στα Λουλούδια του Τόπου μου» |
12.15 |
Πατέντες στον Μελισσοκομικό Τομέα |
13.00 - 16.00 |
"Μελίφτερη η Μέλισσα". Υπογραφή Βιβλίων από τη συγγραφέα κα Φανή Χατζήνα και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. |
13.00 |
Αλμυρές και γλυκές συνταγές σε γευστικούς προορισμούς από τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από το Executive Chef Παναγιώτη Μελιδώνη και τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ |
18.00 |
Εκδήλωση Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου: |
21.00 | Λήξη 14ου Φεστιβάλ Ελ. Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας |